Deze charmante woning is gelegen in de Brugsestraat 204, op slechts een steenworp afstand van diverse supermarkten, gezellige horecagelegenheden en handig openbaar vervoer. Geniet van het comfort van alle benodigde voorzieningen binnen handbereik!

De woning is onlangs volledig gerenoveerd, wat betekent dat u kunt rekenen op hedendaags wooncomfort en dat ze voldoet aan de energienormen met een uitstekend label B. Dit vertaalt zich in een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving voor u en uw gezin.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime polyvalente ruimte met een schijnbaar eindeloos potentieel. Laat uw creativiteit de vrije loop om deze ruimte om te toveren tot een plek die aan al uw wensen voldoet: een thuiskantoor, een speelkamer of misschien zelfs een hobbyruimte. De begane grond herbergt ook een gezellige woonkamer, een sfeervolle eetplaats, een moderne keuken en een handige berging.

Op de eerste verdieping wachten maar liefst drie prachtige slaapkamers op u, waarvan één is voorzien van een elegante dressing om uw kleding en accessoires netjes op te bergen. Daarnaast vindt u hier een smaakvolle badkamer en een apart toilet voor extra gemak.

De verrassing wacht op de zolderverdieping, waar een volledig afgewerkte vierde slaapkamer op u wacht. Deze ruimte biedt u de flexibiliteit om uw huis naar wens in te richten, zodat het aan al uw behoeften voldoet.

Buiten is er aan de voorzijde van de woning een dubbele parkeerplaats, wat altijd handig is voor gezinnen met meerdere auto’s. En aan de achterzijde kunt u genieten van een heerlijk zonnige tuin, perfect om te ontspannen, te spelen of te tuinieren.

Bij de verkoop van deze woning hanteren we een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Technisch

EPC (waarde)
119
EPC (categorie)
B

Hoofdkenmerken

Type
Huis

Indeling

Bewoonbare opp.
179m²
Perceel opp.
375m²
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Polyvalente ruimte
51m²

Laatste nieuwe Panders

Bekijk alle Panders